Der gives ikke Influenza og covid vacciner her i klinikken i 2023.
Region Midtjylland har besluttet at disse vaccinationer skal gives på vaccinationscentre – man får automatisk en indkaldelse i E-boks eller pr. brev. Læs mere herom på www.vacciner.dk.

Hvis du er 65 år og derover vil du få en invitation i Digital Post, som du kan læse på borger.dk, e-Boks og mit.dk. Hvis du er fritaget for Digital Post, får du en invitation med posten. Når du har modtaget din invitation kan du bestille en tid til vaccination på www.vacciner.dk.

Hvis dit barn i alderen 2-6 år anbefales vaccination mod influenza, vil du modtage en invitation i din Digital Post, som du kan læse på borger.dk, e-Boks og mit.dk. Hvis du er fritaget for Digital Post, modtager du en invitation med posten. Når du har fået invitation til dit barns vaccination, kan du bestille en tid til barnets vaccination på www.vacciner.dk.

Hvis du er under 65 år og anbefales vaccination, fordi du er i øget risiko for et alvorligt forløb, fx på grund af visse kroniske sygdom, vil du ikke modtage en invitation. Du skal i stedet gå direkte ind på www.vacciner.dk, hvor man fra den 20. september har mulighed for at bestille tid på baggrund af en tro- og love erklæring. Hvis du er i tvivl, om du er omfattet af vaccinationstilbuddet, kan du læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Læge Jonas har orlov fra klinikken fra d. 30.08 til d. 06.11. Derfor er er det ikke muligt at skrive en e-kons til ham i denne periode.

Vedr. MitHelbred app
Der er i øjeblikket store udfordringer med MitHelbred og vi anbefaler derfor at du downloader MinLæge appen, hvor du kan bestille din medicin, booke lægetider og skrive med lægen. Se også link til MinLæge nederst på siden her.

Husk Du kan bestille tider online både ved læge, sygeplejerske og klinikpersonalet.
Du kan desuden få fornyet det meste af din faste medicin.
( vi bestræber os på, at få godkendt medicin fra dag til dag)
Du kan sende en e-kons til lægen, men ikke for akutte henvendelser, da der må forventes svartid på op til 5 dage ved e-kons til lægen ).

Du kan skrive til lægen for ikke akutte spørgsmål og bestille medicin på følgende måder:
Via vores hjemmeside: www.torvelaegerne.dk eller via appen MinLæge
.

https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/